Logo
Lisensnr Velkommen til Admincons AS' support senter.

Vi ønsker å benytte et supportsystem slik at vi best kan følge opp, og sikre at du får den beste supporten vi kan gi.

Etter at du har lagt inn saken vil du få en e-post med informasjon. Du vil også få en e-post hver gang det skjer noe med saken din.

Firma
Kontaktperson
Mobil
E-post
Spørsmål til supportavdelingen
PS. Dersom du bruker IE 11, Firefox eller Chrome er det mulig å lime inn bilde fra utklippstavlen med CTRL-V. Feks ved ALT-PrtScn eller med utklippsverktøyet.